Vakantiewoning

Het is zover, de nieuwe en vernieuwde badkamers zijn klaar!

Nadat de keuken, in 2014, is voorzien van een nieuwe gasfornuis, afzuigkap, afwasmachine en een nieuwe koelkast, was nu de badruimte aan de beurt. In januari 2015 is er een nieuwe badkamer gebouwt. De huidige badkamer en tweede wc kregen een ingrijpende facelift en zijn weer als nieuw! Hierdoor is de vakantiewoning weer helemaal up to date en kunt u nog meer genieten van de fraaie ruime vakantiewoning.
Graag nodigen we u uit om te komen genieten van deze fraaie vakantiewoning.

De vakantiewoning biedt ruimte voor 8 tot 10 personen. Op de begane grond bevindt zich de entree, woonkamer, keuken en badkamer met toilet. De gezellig ingerichte woonkamer is voorzien van tv met dvd-speler en een stereo.En er is gratis WIFI beschikbaar in de vakantiewoning.

De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een afwasmachine, oven en magnetron.Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Hier is tevens een tweede toilet aanwezig. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. Vier slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en één kamer heeft een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed en kussen.
De vakantiewoning is een kindvriendelijk huis. Er is genoeg ruimte om, ook tijdens slecht weer, te spelen. Zo zij er dvd' en cd's, leesboeken, spelletjes en puzzels aanwezig. Daarnaast is er in de deel (dit is het schuurgedeelte in de boerderij) een tafeltennistafel, een basketbalnet en een dartbord aanwezig. Er zijn twee fietsen en een tweepersoonskano aanwezig waar u gratig gebruik van kunt maken.

De vakantiewoning beschikt over een grote tuin met een terras en er is voldoende parkeerruimte.